Gefeliciteerd!

Jouw e-book is onderweg! Check je email!

Je hebt zojuist mijn e-book ‘De snelste en makkelijkste manieren om de mooiste krullen te creëren binnen 15 minuten’ gedownload, wat betekent dat je op dit moment bezig bent of nadenkt over jouw krullen én de verzorging ervan.

Mijn mini-werkboek zal jou helpen de eerste stappen te zetten in jouw krullen journey, maar wat daar niet in staat, is dat tijd en geduld het succes zullen vergroten.

Omdat je dit waarschijnlijk wel wil voor jezelf, heb ik een speciale online training gemaakt ‘De mooiste krullentransformatie voor jou’, waarin je precies ontdekt wat er belangrijk is om écht de stappen te kunnen zetten die je graag zou willen zetten. Deze training kost normaal 97 euro, maar omdat je zojuist mijn e-book hebt gedownload, bied ik je deze eenmalig aan voor een fractie van de prijs, namelijk 27 euro!

Vind jij het niet makkelijk om elke dag je haar mooi in de krul te krijgen?

Uren ben je bezig om de pluis eruit te krijgen, maar het lukt je niet en overal zie je vooral online allemaal prachtige resultaten van andere krullenbollen. Dan snap ik wel dat je denkt: Waarom zij wel en bij mij niet?

Het ligt niet aan jou. Je hebt nog niet ontdekt hoe je dit dagelijks makkelijk en snel kunt aanpakken om de mooiste krullentransformatie te mogen ervaren.

Je voelt je hulpeloos, omdat je niet weet wat je met je haar aan moet.

Je wilt heel graag verandering, maar weet niet waar te beginnen…

 

 

Jij bent klaar voor positieve verandering in je krullen journey. Het is tijd om serieus aan de slag te gaan met jouw krullen. Daarom heb ik speciaal voor jou een mini online training ‘De mooiste krullentransformatie voor jou’ gemaakt, waarin je precies ontdekt wat er belangrijk is om écht de stappen te kunnen zetten die je graag zou willen zetten. In korte tijd zul je fantastische resultaten ervaren.

Deze training kost normaal €97,- maar ik bied je deze eenmalig aan voor een fractie van de prijs, namelijk €27!

Mini online training 'De mooiste krullen transformatie voor jou'

Voor je gevoel heb je van alles geprobeerd en weet je niet wat je zou moeten doen om jouw mooie krullen te verzorgen.

Met de mini online training ‘De mooiste krullentransformatie voor jou’ is het niet weten hoe je jouw krullen moet verzorgen verleden tijd!

Ben jij er klaar voor om serieuze stappen te zetten om prachtige krullen te maken?

Voorkom onnodige problemen

Door te werken met krachtige en duidelijke stappen, voorkom je verspilde tijd, energie en onnodige uitgaven. Neem die voorsprong en ontdek hoe je op een eenvoudige manier jouw zichtbaarheid met jouw krullen kan vergroten!

Wat kun je verwachten?

Ontdek met de online training ‘De mooiste krullentransformatie voor jou’ wat de mogelijkheden zijn van jouw haar om zo doeltreffend jouw krullendoel(en) te bereiken!

Dus ben jij die krullenbol die:

✔ Voortaan serieus aan de slag wilt gaan en de mooiste krullen wilt maken.

Leergierig is en alles wilt weten over krullen.

Bereid is om te experimenteren en hiermee de mooiste krullen resultaat te creëren.

Alles los wilt laten wat je eerder geleerd hebt.

In 4 logische stappen op een makkelijke manier de mooiste krullentransformatie te beleven:

1. Routine wassen & stylen
In deze module leg ik een routine wassen en stylen uit. Je ontdekt dat het niet moeilijk hoeft te zijn. Je weet precies hoe je je haren kunt wassen en hoe je jouw krullen kunt stylen met de juiste producten.

 

2. Refresh routine
In deze module leg ik verschillende manieren van refreshen uit. Je ontdekt dat er 3 refresh routines zijn. Je weet precies hoe je jouw krullen dagelijks kunt verzorgen.

 

3. Twee borstel methodes
In deze module bespreek ik 2 borstel methodes. Je ontdekt welke borstel geschikt is om te ontklitten en welke borstel geschikt is om jouw krullen te stylen. Je weet precies hoe en wanneer je beide borstel methodes moet toepassen.

 

4. Drie natuurlijke recepten
In deze module deel ik 3 natuurlijke recepten om meer gehydrateerde en veerkrachtige krullen te krijgen. Je ontdekt hoe je deze recepten zelf kunt maken. Je weet precies hoe je de natuurlijke recepten kan toepassen in/op jouw haren.

Van €97,- naar €27,-

Je ontdekt precies wat er belangrijk is en welke stappen je moet zetten om tot jouw krullendoel(en) te komen….

4 modules: Deze modules bestaan uit 10 lessen in totaal.

10 lessen: 10 waardevolle lessen( incl. tutorials).

Werkboeken De werkboeken zijn informatief.

 Levenslange toegang tot cursusmateriaal (incl. updates).

Onbeperkte toegang tot besloten community HOME OF CURLS op Instagram & Huddle!

FAQ

1. Ik heb het al zo druk. Ik heb geen tijd voor een training!
Als dit je tegenhoudt, dan moet je juist meedoen! Je kunt je eigen tempo bepalen. Je hebt immers levenslange toegang inclusief updates. Om het helemaal eigen te maken, duurt het minimaal 4 weken.

 

2. Is het de moeite waard om te investeren in een programma?
Ik snap dat je je geld liever aan iets ander zou willen uitgeven als je geen idee hebt wat een routine je op kan leveren. Maar durf eens in jezelf te investeren. Als je dit eenmaal onder de knie hebt, dan kun je het keer op keer toepassen. Je hebt levenslange toegang tot alle waardevolle informatie.

 

3. Ik weet al zoveel. Leer ik iets nieuws?
Als je al veel weet, dan gaat dit je nog meer helpen om hier de verdiepingsslag in te maken. Ik snap dat je het idee kunt hebben of er nog iets nieuws te leren valt, maar waar het om gaat is om alles wat je weet hier consistent de handelingen op dagelijkse basis uit te voeren. Het gaat om herhaling van alle nieuwe routines.

 

4. Waarom zou ik jouw programma willen kopen?
Kun je niet wachten om de mooiste krullen te krijgen elke dag? Dan is dit de go to programma waar je alle informatie over krullenverzorging vindt op één plek, in één cursus. Het is geordend, het is duidelijk en het is makkelijk te volgen.

Wanneer je de online training ‘De mooiste krullentransformatie voor jou’ gevolgd hebt:

  • Dan weet je hoe je voortaan de mooiste krullen kunt maken.
  • Hoef je niet meer tijd, energie en geld te verspillen om producten uit te zoeken en aan te schaffen.
  • Heb je een routine en kun je dagelijks zelf jouw mooiste krullen verzorgen.