The Curl Mastery

by

Home of Curls

Als jouw personal curl coach help ik jou in jouw krullen journey. Ik ben jouw persoonlijke assistente en binnen 3 maanden ga jij shinen met jouw mooiste krullen!

Dé exclusieve krullen coaching:

Gegarandeerd 100% consistent resultaat met jouw prachtige krullen in 3 maanden tijd!

De coaching kost normaal €1500,-! Omdat dit een nieuwe dienst is bied ik je deze aan als instapprijs, namelijk voor de helft van de prijs: €750,-!

 

Vanaf maandag 12 februari 2024 startThe Curl Mastery by Home of Curls‘.

Een 3-maandelijkse krullencoaching, persoonlijk en aandacht voor jou en jouw prachtige krullen. Je kunt elk moment instappen.

 

Stephanie Suripatty

In 3 maanden tijd creëeren wij samen mooie krullen wat de basis vormt voor de lange termijn!

✅ Er wordt een persoonlijk plan gemaakt

Levenslange toegang tot the Curl Mastery Program & updates

✅ Eén keer in de maand videocall 

BONUS 1

Knippen, styling & diffusing

t.w.v. €60,-

✅ Knipbeurt

✅ Styling

✅ Diffusing

✅ Duur: ruim 3 uur

✅ Tips & tricks on hands

*** Let op: Ik kom huis aan huis of op locatie. Ik reken reiskosten.

BONUS 2

Krul pakket CG Curls

t.w.v. €130,95,-

✅ Moisture mini set (4x50ml): 1.Clarifying Shampoo, 2. All-In-One Treatment, 3.All-In-One Styling Cream, 4.Styling Gel

✅ Proteïne druppels

✅ Microvezel handdoek (60 x 120 cm)

✅ 2x elastiek scrunchies

✅ Afro kam

✅ Kam met wijde tanden

Voor wie is de krullencoaching geschikt?

✅ Voor krullenbollen die serieus aan de slag willen met hun krullen

✅ Voor krullenbollen die nieuwsgierig zijn

✅ Voor krullenbollen die  open voor staan voor mijn adviezen. 

✅ Voor krullenbollen die echt iets willen leren en willen experimenteren

Voor wie is het krullencoaching NIET geschikt?

❌ Voor vrouwen die eigenwijs zijn en geen hulp nodig denken te hebben

❌ Voor vrouwen die niet willen experimenteren 

Voor vrouwen die een lakse houding hebben

❌Voor vrouwen die geen tijd vrijmaken

Tijdens de 3-maandelijkse krullencoaching ontdek je hoe jij:

✅ met de juiste producten veel kunt bereiken om jouw krullen mooi te maken

✅ jouw mooiste krullen no matter what kunt accepteren. 

✅ leert met verschillende technieken meer volume en mooie krullen kunt creëeren

✅ binnen een tijdsbestek van 3 maanden duidelijk het verschil kunt zien

Wat kan ik precies

verwachten?

Heb je van alles geprobeerd? Naar verschillende krullenkappers geweest, e-books en cursussen aangeschaft en verschillende producten geprobeerd… En niets geeft een blijvend resultaat? Meld je dan aan voor deze exclusieve krullencoaching, omdat deze training wel het blijvend resultaat geeft. We gaan de diepte in en begrijpen hoe jouw krullen in elkaar zitten. Dat heeft tijd en discipline nodig!

Wil je het hebben over krullen en de verzorging ervan? Dan ben je aan het juiste adres! I am your curly girl!

Ik ben Stephanie Suripatty, curly hair stylist, ik help jou met jouw krullen.

Eén van de redenen waarom ik als curly hair stylist ben gestart, is dat ik een passie heb voor het helpen van vrouwen met hun krullen journey.

Met deze coaching wil ik jou in 3 maanden laten zien wat er allemaal mogelijk is met jouw krullen.

Van was dag tot refreshen, van het uitzoeken- tot het kopen van producten, van een plan bedenken tot het stylen van jouw krullen als jouw personal curl coach!

Ik help jou graag, want uit ervaring weet ik dat het in de praktijk anders werkt en kan het een behoorlijke uitdaging zijn om jouw krullen te verzorgen. Waarschijnlijk denk je dat het heel veel tijd in beslag neemt en zie je hierdoor er wat tegenop, maar niets is minder waar!

Het doel van deze krullencoaching is jouw leven stukken makkelijker te maken. Zodat jij kunt genieten van jouw krullen journey.

Wat maakt de krullencoaching uniek?

Verspil geen tijd, energie en geld meer om producten uit te zoeken en aan te schaffen. Je krijgt een totale pakket aan CG producten en accessoires van CG Curls om het traject te beginnen

✅ Je leert simpele en super snelle routines zodat je dagelijks zelf jouw mooiste krullen verzorgen

✅ Een knipbeurt inbegrepen in de prijs

✅ Je kunt elk moment instappen in het traject

✅ Je hebt onbeperkt toegang tot de Curl Mastery Program inclusief updates

Als jij JA zegt tegen deze krullencoaching:

✅ Kies je 100% voor jezelf, zodat je met zelfvertrouwen aan de slag kunt met jouw mooie krullen

✅ Word master van je eigen krullen journey door de juiste producten, de beste technieken en snelle routines te gebruiken

✅ Vormt dit dé basis van jouw krullen journey en kun je levenslang ervan genieten, tevens het programma is levenslang toegankelijk

BONUS 1

Knippen, styling & diffusing

t.w.v. €60,-

✅ Knipbeurt

✅ Styling

✅ Diffusing

✅ Duur: ruim 3 uur

✅ Tips & tricks on hands

*** Let op: Ik kom huis aan huis of op locatie. Ik reken reiskosten.

BONUS 2

Premium pakket CG Curls

t.w.v. €130,95,-

✅ Moisture mini set (4x50ml): 1.Clarifying Shampoo, 2. All-In-One Treatment, 3.All-In-One Styling Cream, 4.Styling Gel

✅ Proteïne druppels

✅ Microvezel handdoek (60 x 120 cm)

✅ 2x elastiek scrunchies

✅ Afro kam

✅ Kam met wijde tanden

FAQ

 

1. Is het de moeite waard om te investeren in een krullencoaching? Ik snap dat je je geld liever aan iets anders zou willen uitgeven als je geen idee hebt wat een krullencoaching je op kan leveren. Maar durf eens in jezelf te investeren. Als je dit eenmaal onder de knie hebt, dan kun je het keer op keer toepassen. Je hebt levenslange toegang tot alle waardevolle informatie.

 

 

2. Ik heb het al zo druk. Ik heb geen tijd! Als dit je tegenhoudt, dan moet je juist kiezen voor de krullencoaching! Door juist mijn hulp in te schakelen, scheelt het jou zoveel in tijd en energie!

 

3. Ik weet al zoveel. Leer ik iets nieuws? Als je al veel weet, dan gaat dit je nog meer helpen om hier de verdiepingsslag in te maken. Ik snap dat je het idee kunt hebben of er nog iets nieuws te leren valt, maar waar het om gaat is om alles wat je weet hier consistent de handelingen op dagelijkse basis uit te voeren. Het gaat om herhaling van alle nieuwe toepasbare, makkelijke en snelle routines.

 

4. Waarom zou ik voor een krullencoaching kiezen? Kun je niet wachten om de mooiste krullen te krijgen elke dag? Dan is dit de go to coaching waar je alle informatie over krullenverzorging vindt op één plek. Het is geordend, het is duidelijk en het is makkelijk te volgen. Je staat er niet alleen voor.

Meld je nu aan voor 

‘The Curl Mastery by Home of Curls ‘

Jouw investering is €750,-

Pak je kans!

Wat een warm onthaal kreeg ik toen ik binnen kwam. Ik werd niet als klant maar als mens behandeld. Ze nam echt de tijd voor mij. Tussendoor werd er gezellig gekletst en gedronken en zelfs gegeten. Elke krul werd afzonderlijk bekeken en geknipt. Ik kreeg een keuze aan producten om te proberen en advies. We hebben zelfs een filmpje gemaakt met het resultaat zo leuk om dan te zien hoe je binnen kwam. Ik ben zeer tevreden en van zeker van plan om terug te komen. Stephanie is een warm persoon die verstand heeft van haar vak.

Tamara

Deze onwijs leuke lieve kapster is echt gespecialiseerd in krullen’ wat een topper. Ik heb met haar dagelijks contact om mijn haar opnieuw te leren kennen en toe te passen wat nu “goed” bij mij werkt en past. Ze geeft echt advies op maat, ze kijkt naar m’n foto’s en zegt wat ik dan kan doen. Probeer verschillende producten uit op haar aanraden. Ik kan nu wel bijna zeker zeggen dat ik m’n haar ken en wat ben ik onwijs blij met het advies en tips die ik van haar gekregen heb. We zijn “samen” op weg naar mijn doel mooi lang haar met volume wat soms een uitdaging is maar ze weet bijna overal wel een oplossing voor of een tip die ik kan toepassen. Kortom een topper!

Elise

Inmiddels denk ik dat ik mij tot de vaste klanten van Stephanie kan rekenen en waarom? Omdat ik veel van haar geleerd heb over hoe ga ik met mijn krullen om. Open en eerlijk advies en natuurlijk goed geknipt worden. Stephanie neemt de tijd en is heel kritisch op haar werk, en is goed bereikbaar voor “toch nog even een vraag” Kortom, een hele blije klant.

Mieke

Het was echt weer tijd voor een knipbeurt. Ik wilde dat de dode puntjes geknipt werden, met lagen en kortere plukjes aan de voorkant. Op een rustige, geduldige en vriendelijke manier werd ik geholpen. Ik ben meer dan tevreden met het eindresultaat! Veel volume & meer kruldefinitie. Echt een aanrader. 😊

Hadley

Hoi Stephanie, zoals altijd erg tevreden met het knippen van mijn haar!😁 Ik heb het aan jou overgelaten hoe je het wilde knippen nadat je vroeg welke lengte ik het wilde hebben. Tussendoor vroeg je of ik nog steeds tevreden was, wat natuurlijk erg fijn is! Wat voelt mijn haar weer heerlijk!! Ook zit de krul er weer goed in😍 Het lijkt alsof ik de helft van het gewicht kwijt ben met dat zware haar van mij🙈 Dankjewel!!

Lisette