Prijslijst per 1 oktober 2023 

Als thuiskapster -huis aan huis- kom ik bij klanten aan huis.

Hierbij worden er reiskosten berekend: €0,30,- per km. Ik ben woonachtig in Bodegraven.

 

  • Wil je meer uitleg over hoe jouw krullen te verzorgen? Kies dan één van de pakketten. Ze zijn zeer uitgebreid en zijn bedoeld voor krullenbollen die iets extra’s willen leren over de verzorging van hun mooie krullen. Hierbij hoort o.a. een evaluatie na een paar weken via videobellen. Mocht je interesse hebben in één van de pakketten, klik dan HIER!
  • Heb je geen krullen, maar juist stijl haar? Dan kan ik jou ook helpen met jouw haar! App mij op 06-17333417 voor meer informatie
  • Uitgroei bijwerken, highlights/lowlights & balayage zetten doe ik ook allemaal. App mij op 06-17333417 voor meer informatie
  • Videobellen is ook een mogelijkheid! Online adviseren is zo handig als je in tijdnood zit. Wil je dat iemand gauw met je meekijkt? Met bijvoorbeeld jouw styling routine? I am your girl!! Er zijn 3 online consulten, check hier voor meer informatie!