Meet me!

Let’s meet!

Eindelijk een mooie bos krullen zodat jij kunt stralen en zelfverzekerd door het leven kunt gaan.

Dat er methodes bestaan om je krullen te verzorgen en om je goed te voelen weet je allang. Jouw haar is jouw visitekaartje. Jouw haar is iets zijn om trots op te zijn en dat weet je! Geen schaamte meer voelen over jouw haar.

Toch lukt het niet om jouw krullen dagelijks te fixen en lijken je krullen ontembaar.

Door de enorme informatiestroom over krullenverzorging die je online kunt vinden, zie je door de bomen het bos niet meer en weet je niet waar je moet beginnen. Je mist de hands-out om serieus aan de slag te gaan met jouw krullen.

Een brandend verlangen

Verlang jij er ook zo naar om jezelf te kunnen zijn? Om jezelf te accepteren zoals je bent?

Dat is iets wat ik ook jarenlang wilde! Eén van de dingen waar ik de afgelopen jaren geen geduld voor had en misschien dat je jezelf hierin herkent, is om bezig te zijn met je haar. Maar gaandeweg kwam ik erachter dat het ook mogelijk was om het op de juiste manier te verzorgen. Toen ik zag hoe makkelijk het was en hoe je dat voor jezelf elke dag op een hele makkelijke manier zou kunnen doen was ik om en ben ik ook gaan ervaren hoe het is om dit voor anderen te kunnen doen.

Vroeger had ik het idee dat ik liever mijn haren stijl maakte, omdat ik dacht dat dit makkelijker was om te onderhouden. Ik merkte dat ik beïnvloed werd door Hollywood sterren en de modellenwereld. Ik keek veel en ik zag role models met stijl haar. Naarmate ik ben gaan inzien dat ik mooi ben zoals ik ben en er geen schaamte is om mezelf te laten zien wilde ik hier ook anderen mee gaan helpen.

Mijn verlangen werd groter om andere krullenbollen te helpen om zichzelf te kunnen zijn. Tijdens mijn burn-out werd duidelijk wat mijn passie is: Andere krullenbollen hun krullen te laten shinen.

Eerst begon ik met mijn eigen krullenverzorging medio 2019. Een stuk acceptatie heeft er toe bijgedragen dat ik 100% ervoor ging en dat ik steeds meer begon in te zien dat het nergens voor nodig is om voor mijn natuurlijke haar: krullen, te schamen. Ik begon mijn krullen journey online bij te houden op Instagram, YouTube en op mijn blog. Ik begon anderen te helpen stylen met hun krullen. Vervolgens begon ik krullen te knippen en deel ik mijn kennis over krullenverzorging door middel van consulten aan klanten.

 

Actie is de sleutel

Als je mij 4 jaar geleden had verteld dat ik van plan was om een eigen bedrijf te beginnen, te bloggen en influencer te zijn en ook nog eens krullenkapster, dan had ik je niet geloofd!

Actie is de key om een mooi resultaat met jouw krullen te bereiken en middels mijn aanpak en methodes help ik jou met een positieve mindset over jouw krullen en zul je merken dat je zelfverzekerd de deur uit gaat met jouw natuurlijke haar!

 

Jouw krullen hebben een verhaal te vertellen

Ik weet hoe het is om haar te hebben waar je niet tevreden over bent. Ik wilde zo graag mijn haar veranderen en toch heb ik ervoor gekozen om nieuwsgierig te zijn om de volledige potentie uit mijn haar te halen.

Ik wist dat als ik mijn mindset niet zou veranderen, ik mij altijd zou blijven spiegelen aan mijn rolemodels, mijn idols!

Klaar was ik ermee. Ik heb alles losgelaten en tegen mijzelf gezegd dat ik mij niet hoef te schamen voor mijn krullen.

Ik was er klaar voor om mijn natuurlijke haar te omarmen en het proces in te gaan van ups en downs. Het doel had ik duidelijk voor ogen: namelijk een krullenjourney waarbij ik mijn krullen goed verzorg.

Ik heb mijn eigen weg moeten vinden in de enorme informatiestroom online. Zoveel voorbeelden, maar mensen met mijn haartype zijn er maar weinig van.

Dit wil ik meegeven aan je. Je kunt je favoriete influencers volgen en hun krullen en resultaten nastreven, maar uiteindelijk gaat het om jou. Elk haar is uniek, elk mens is uniek. Jij bent uniek! Ik help jou om jouw haar opnieuw te ontdekken!

Wat gebeurt er als je jouw vertrouwen in mijn handen legt?

Dan help ik jou met jouw prachtige krullen, waarbij ik jou ga leren hoe je het beste jouw krullen kunt verzorgen. Dan kun je eindelijk afrekenen met oude patronen en overtuigingen. Je hoeft jezelf niet te veranderen. Is nergens voor nodig. Je zal vol trots jouw krullen laten zien. Jouw haar is jouw visitekaartje! Jouw krullen worden jouw handelsmerk!

Maak impact

met jouw krullen

Ik omarmde volledig mijn handelsmerk KRULLEN en leerde ermee te leven.

En weet je? We hebben ze allemaal, een handelsmerk. Ook al voelt het niet altijd zo. Iedereen heeft een handelsmerk alleen hebben we niet allemaal de handleiding gekregen om het te ontdekken wat het precies is en hoe het te verzorgen.

Wat als je zou ontdekken hoe jij de volledige potentie uit jouw krullen kunt halen? Hoe jij zonder schaamte kunt gaan shinen met jouw krullen? En hoe gemakkelijk het is om jouw eigen krullen te verzorgen?

Nou lieve krullenbol, let me help you with that!

Als curly hair stylist help ik jou met de juiste mindset en skills jouw haar vorm te geven voor de beste resultaten!

Hoe ik dit doe? Simpel. Door mijn eigen ervaringen en experimenten op zowel mijn eigen haar als bij anderen toe te passen. Ik heb hierdoor enige kennis verzameld binnen 3 jaar tijd.

Ik wil jou al te graag zien en ervaren hoe jij omgaat met jouw handelsmerk krullen en vooral wat je hiermee kunt bereiken. Want die impact is waar ik zelf iedere dag naar streef met betrekking tot krullend haar. Ik reik jou graag alles aan om dat ook voor jezelf neer te zetten. Ik geloof dat jij hier niets voor niets bent en dat jij iets moet doen met jouw krullen! Laten we samen een krullenjourney creëren en jouw krullen de aandacht geven die het verdienen!

Hoe nu verder?

Wanneer jij óók klaar bent om jouw krullen te ontdekken en eindelijk een succesvolle handelsmerk neer te gaan zetten, dan ga ik maar al te graag met je in gesprek. Wanneer ik met je samenwerk dan bepalen we eerst een duidelijke strategie in een gratis intake-gesprek en gaan we aan de slag.

 

BELANGRIJK: Mindset – hoe de status van jouw haar ook is, zónder de juiste mindset heeft dit plan geen enkel kans van slagen. We gaan er dus voor zorgen dat jij 100% klaar bent voor jouw succes met jouw krullen en door middel van oefeningen kom jij erachter hoe jij, ongeacht jouw huidige status van jouw krullen, binnen korte tijd een ijzersterke fundering voor jouw zelfbeeld kunt creëren.

 

Offline krullencoaching – Wil je alleen kennis van krullenverzorging of wil je alleen geknipt worden of een mix van beide opties?

 

Kies voor jezelf

Wil je graag…

 

verzorgde, mooie en gezonde krullen

pluisvrij, afhankelijk van de status van jouw haar én haarstructuur

snel én effectief jouw krullen fixen

jouw krullen vol trots laten zien als jouw visitekaartje

dat je na het consult weet hoe je met je haar om moet gaan

mooi model in jouw haar creëren, wat past bij de vorm van je gezicht

waardevolle productkennis, zodat je weet hoe je je krullen het beste kunt verzorgen

makkelijk en snel ELKE DAG jouw krullen laten shinen

herkennen wanneer het tijd is jouw haar weer te wassen

 

Wanneer jij JA zegt tegen mij dan zeg je daarmee JA tegen jezelf.

Are you ready to shine?