Ik help jou graag met jouw krullen!

Dit is wat de meeste krullenbollen zoeken, maar jij juist niet nodig hebt…

Het is begrijpelijk dat je op zoek gaat naar de juiste haarproducten voor jouw haar. Vooral in het begin in jouw krullen journey kan het een grote zoektocht zijn. De kans is groot dat jij al vele haarproducten hebt aangeschaft om ermee te experimenteren. Dat is zonde en is vooral voelbaar in jouw portemonnee.

Wist je dat er een hele krullencommunity bestaat op social media? Er is een enorme informatiestroom online. Super gaaf om gelijkgestemden te treffen en informatie uit te wisselen. Wat mij opvalt is dat er vooral in de Facebook groepen, maar ook op Instagram met vakjargon gepraat wordt.

Andermans routine klakkeloos volgen is makkelijk, maar zoals ik eerder hebt benoemd. JIJ bent uniek. Zo ook dus jouw krullen! Ik geloof zelf niet in het volgen van andermans routine. Ik leer jou een eigen routine op basis van jouw haareigenschappen te gebruiken.

Dit zeggen klanten over mij:

"Hoi Stephanie, Zoals altijd erg tevreden met het knippen van mijn haar!😁 Ik heb het aan jou overgelaten hoe je het wilde knippen nadat je vroeg welke lengte ik het wilde hebben. Tussendoor vroeg je of ik nog steeds tevreden was, wat natuurlijk erg fijn is! Wat voelt mijn haar weer heerlijk!! Ook zit de krul er weer goed in😍 Het lijkt alsof ik de helft van het gewicht kwijt ben met dat zware haar van mij🙈 Dankjewel!!"

Lisette

"Wat een warm onthaal kreeg ik toen ik binnen kwam. Ik werd niet als klant maar als mens behandeld. Ze nam echt de tijd voor mij. Tussendoor werd er gezellig gekletst en gedronken en zelfs gegeten. Elke krul werd afzonderlijk bekeken en geknipt. Ik kreeg een keuze aan producten om te proberen en advies. We hebben zelfs een filmpje gemaakt met het resultaat zo leuk om dan te zien hoe je binnen kwam. Ik ben zeer tevreden en van zeker van plan om terug te komen. Stephanie is een warm persoon die verstand heeft van haar vak."

Tamara

"Op 13 september is krulkapster Stephanie bij mij geweest. Ze heeft eerst netjes alles uitgelegd wat ze ging doen en wat het allemaal inhoudt om je krullen mooi te houden. En dat is al geweldig hoe ze het doet . Bij iedere beurt wat ze ook deed met je haren ging ze alles fijn uitleggen wat erin gaat. En wat ze aan het doen was. Na alle behandelingen enz. ging ze mijn haren föhnen. En mijn haren zagen er na 2,5 uur er fantastisch weer glans en gezond uit, super super er blij mee. Bij kapster Stephanie ben je aan het goede adres, ook voor de gezelligheid en zeker met een lach. Ik ben tevreden, hopelijk jullie ook straks met jullie krullen."

Concetta

Begin meteen!

Ben jij er klaar voor?

Ik help krullenbollen door hun krullendoelen op te stellen zodat het gemakkelijker wordt hun doelen te bereiken!